Manager Operations (lid MT)

Functieprofiel

Je draagt actief bij aan de vorming en uitvoering van het ondernemingsbeleid met volledige verantwoordelijkheid voor de gehele productie. De focus ligt hierbij op het behalen van de productiedoelstellingen binnen de gestelde normen en kwaliteitseisen van het productieproces. Je coördineert en geeft leiding aan alle productieafdelingen. Daarnaast bestaat je functie uit het aansturen en begeleiden van alle productie ondersteunende afdelingen. Het betreft een functie binnen een groeiende organisatie in een internationale omgeving waar ruimte is voor investeringen.

Kandidaatprofiel

Wij zijn op zoek naar een gedreven, positief ingestelde, communicatief sterke en stevige persoonlijkheid om ons team te versterken. Naast de veiligheid en kwaliteitsgedachte ben je gedreven, resultaatgericht met organisatietalent. Je hebt ruime ervaring in het aansturen van een productieorganisatie en een relevante Hbo/Academische opleiding afgerond. Je wilt graag werkzaam zijn in de interessante wereld van de verpakkingen.

Wij bieden:

Wij bieden een verantwoordelijke, afwisselende baan in een dynamisch, internationaal opererend bedrijf met snelle, informele communicatielijnen. De werkomgeving kenmerkt zich door een nuchtere en positieve sfeer waarin hard werken, collegialiteit en humor belangrijk zijn. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

De Clondalkin Academy

Binnen Clondalkin Grootegast vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers zich continue blijven ontwikkelen. Om dit te stimuleren hebben wij de Clondalkin Academy opgericht. De Academy biedt aan zowel de huidige als nieuwe medewerkers de kans om kennis & kunde op te doen en uit te breiden binnen de gebieden die aansluiting hebben bij de functie en/of (toekomstige) werkzaamheden. De mogelijkheden zijn zeer breed en kunnen variëren van een korte, praktijkgerichte vaardigheidstraining tot een meerjarige niveau verhogende opleiding en alles wat daartussen mogelijk is, waarbij we altijd streven naar maatwerk.

Solliciteren

Je CV & motivatie kun je sturen ter attentie van Karin Bos, HR Manager. Email: gtg.vacatures@clondalkingroup.com. Wil je eerst meer informatie, dan kun je haar bereiken via 0594-695656.

Ready to start?

Send your CV and motivation letter to Mrs. Karin Bos - HR department

Contact us